Waarom cvo volt

Als volwassene ben je soms op zoek naar nieuwe uitdagingen, zowel op professioneel vlak als in je vrije tijd. Je wil aan een nieuw hoofdstuk beginnen of je wil je bestaande vaardigheden aanscherpen, maar op je eentje is dat niet altijd een evidentie. Cvo volt biedt daarom zowel losse cursussen als volledige opleidingen aan, op maat gemaakt en aangepast aan jouw leven. De combinatie met je werk is perfect haalbaar. Zo bieden we ook heel wat†modules aan in afstandsonderwijs, zodat je vanuit je eigen woonkamer en in je eigen tijd kan leren.

Als†centrum voor volwassenenonderwijs†organiseren wij cursussen en opleidingen, gesubsidieerd en erkend door het Ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat we ons moeten houden aan goedgekeurde leerplannen, je kan aan een voordeliger tarief les volgen en je krijgt na het succesvol beŽindigen van je cursus of opleiding een officieel erkend (deel)certificaat. Bij sommige opleidingen kan je zelfs een diploma behalen indien je al een diploma van Secundair Onderwijs bezit. Bekijk hier onze missie en visieen ons centrumreglement.

Cvo volt gaat internationaal: ons centrum neemt deel aan heel wat vernieuwende Europese projecten. Door ervaring rond diverse belangrijke thema’s uit te wisselen met andere scholen en organisaties in heel Europa, verbeteren we onze manier van werken en lesgeven en scherpen we ons lesmateriaal aan.† Neem een kijkje in onze projecten!