Folder CVO VOLT 2015-16

Fotografie

youtube Get social!

Klaar om geïnspireerd te worden? Fotografie is meer dan op een knopje drukken. Fotograferen is communiceren. Wat is jouw verhaal, het verhaal van de wereld om je heen?

Zowel het technische als het artistieke komen aan bod, zodat je het medium doelgericht leert te gebruiken voor de ontwikkeling van een eigen beeldtaal, een persoonlijke stijl.

In de opleiding fotografie leer je écht ‘kijken’, een van de belangrijkste vaardigheden van een fotograaf.
De opleiding is geknipt voor jou indien je betere beelden wil leren maken of als je professioneel aan de slag wil en een certificaat of diploma Fotograaf wilt behalen.

Contact: Karen Verheyden | info.fotografie@cvovolt.be
Brochures | bijlages: structuurschema van onze fotografieopleiding | Op www.cvofoto.com kan je het werk van onze cursisten bekijken, zo krijg je een idee van de opdrachten.

Aanbod per categorie

Wat mag je verwachten?

professionele fotostudio’s

volledig uitgeruste donkere kamer


uitstappen en gastsprekers

fotograferen op locatie

Welke camera heb je nodig?

Wil je graag een camera kopen en weet je niet waar beginnen? Bekijk hier onze leidraad.

Nog vragen?

Contacteer de coördinator via info.fotografie@cvovolt.be of kom naar één van onze infomomenten www.cvovolt.be/infomoment.
Blijf op de hoogte en volg ons op facebook

Fotografie in de kijker!

Iefje Ceulemans_wie zoekt die wint

We hebben een winnaar!

  Eind vorig schooljaar schreef de fotografieafdeling van CVO VOLT een Instagramwedstrijd uit tijdens de zomervakantie met als thema “Wie zoekt die …

FotoB - analoog

NIEUW! foto B Analoog

Foto B Analoog We zetten een volgende stap in de uitbouw van een volwaardig traject Fotograaf binnen de modules analoge fotografie. In …

Smartphone

Smartphonefotografie

Jouw smartphone heb je altijd bij de hand. Met een een paar vingerklikken kan je op een gebruiksvriendelijke manier foto’s delen. In …