Folder CVO VOLT 2015-16

Koken en bakken

Wil je graag leren koken? Je de basistechnieken eigen maken of trendy en gastvrije menuís leren maken?
Dan kan je terecht in onze kooklessen.
Voor de beginners is er onze basiscursus, voor ervaren koks zijn er de modules trendy en gastvrij koken. Voor wie het graag eens anders heeft, zijn er de alternatieve gerechten. Alle modules worden apart aangeboden. Je kiest dus zelf hoever je wilt gaan. Een smakelijke aanrader voor iedereen!

Vers brood, taarten, koekjes en ander lekker gebak zelf kunnen bereiden? Of hou je meer van quiches en ander hartig gebak?
Dan zijn de baklessen perfect voor jou.
Je volgt eerst een basiscursus, om je daarna te wagen aan banketbakken. De modules worden apart aangeboden. Je kiest dus zelf hoever je wil gaan.

Contact: Hilde Hoes | info.voeding@cvovolt.be of secretariaat Tienen / Heverlee
Brochures | bijlages: lesrooster Koken en bakken 2021-2022.pdf

Aanbod per categorie

Volledige aanbod

Begint de week van 06/09/2021MADIWODOVRZACampus Inschrijven
Aangepast koken: Gezond en veggie in de mix 18:0022:10     Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Aangepast koken: Gezond en veggie in de mix  09:2513:35    Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Bakken: tolerant met intolerantie    13:0017:10  Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Basis koken: Een culinaire start13:0017:10      Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Basis koken: Een culinaire start18:0022:10      Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Basis koken: Een culinaire start 13:0017:10     Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Basis koken: Een culinaire start18:0022:10      Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Basis koken: Een culinaire start   18:0022:10   Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Brood en klein gebak   18:0022:10   Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Desserten en gebak    18:0022:10  Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Eenvoudig gebak en brood   13:0017:10   Heverlee IL5   27/05/21 @ 10:00
Gastvrij koken: Aan tafel met je gasten 09:2513:35     Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Gastvrij koken: Foodpairing met bier  09:2513:35    Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Gastvrij koken: Foodpairing met bier  18:0022:10    Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Hartig en zoet gebak     09:2513:35 Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Trendy koken: De wereld in een menu  18:0022:10    Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Trendy koken: De wereld in een menu13:0017:10      Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Trendy koken: Mediterraans Koken 18:0022:10     Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Begint de week van 13/09/2021MADIWODOVRZACampus Inschrijven
Bakken: de zoete wereld  18:0022:10    Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Basis koken   09:0012:30   Heverlee IL3   30/06/21 @ 10:00
Basis koken: Een culinaire start     09:2513:35 Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Basis koken: Een culinaire start 09:2513:35     Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Eenvoudig gebak en brood13:0017:10      Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Gastvrij koken: Aan tafel met je gasten   18:0022:10   Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Lekker voor alledag: Wat eten we vandaag?18:0022:10      Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Lekker voor alledag: Wat eten we vandaag?    18:0022:10  Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Lekker voor alledag: Wat eten we vandaag?18:0022:10      Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Lekker voor alledag: Wat eten we vandaag?   09:2513:35   Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Ontdek AziŽ 18:0022:10     Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Ontdek AziŽ  09:2513:35    Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Ontdek AziŽ   18:0022:10   Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Trendy koken: Italiaans koken 18:0022:10     Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Trendy koken: Onder een mediterrane zon 13:0017:10     Heverlee IL3   27/05/21 @ 10:00
Trendy koken: eigentijdse keuken  09:2513:35    Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Trendy koken: eigentijdse keuken  18:0022:10    Aarschot Oranjerie   27/05/21 @ 10:00
Begint de week van 07/02/2022MADIWODOVRZACampus Inschrijven
Aangepast koken: Elke dag gezond   09:0012:30   Heverlee IL3   31/12/21 @ 10:00
Wordt hernomen volgend semester/schooljaarMADIWODOVRZACampus Inschrijven
Aangepast koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Bakken basis
Lesmomenten later te bepalen
 
Basis koken (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Basis koken (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Brood en banket
Lesmomenten later te bepalen
 
Gastvrij koken: Chef in eigen keuken (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Gastvrij koken: Chef in eigen keuken (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Gastvrij koken: Feestelijk koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Koken voor alledag
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Koken voor alledag (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Koken voor alledag (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Lekker koken in weinig tijd (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Lekker koken in weinig tijd (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Mediterraans koken (Herfst/Winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Patisserie
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Italiaans en Mediterraans koken (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Italiaans en Mediterraans koken (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Mediterraans koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Oosters koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Trendy puur natuur (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Trendy puur natuur (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy verfijnde menu's (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy verfijnde menu's (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Vegetarisch koken
Lesmomenten later te bepalen